Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «غلامرضا مرتضوی» دوشنبه شب در حاشیه بازدید از ورودی‌های شهرستان و همچنین هتل و محل های اسکان و اقامتگاه های مسافرین نوروزی افزود: بعد از گذشت ۲ سال و با وجود بهتر شدن شرایط و وضعیت بیماری کرونا شاهد افزایش تعداد سفرها در شهرستان هستیم.

رئیس ستاد خدمات سفر شهرستان سنقروکلیایی اظهار داشت: تعداد تردد های سال گذشته در مدت مشابه ٢٣ هزار تردد بود که امسال ٣٠ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار سنقروکلیایی خاطرنشان کرد: دستگاه های خدمات رسان شهرستان برای استقبال از میهمانان در این ایام در آماده باش کامل هستند.

سنقروکلیایی شهرستانی با قدمت تاریخی

شهرستان سنقروکلیایی دارای قدمت تاریخی است و بسیاری  از روستاهای  آن با توجه به  اسامی آنها  مربوط به دوره مادها و دارای  قدمت چند هزار ساله است و شهر سنقر نیز قبلا“  قریه بوده که بعد از حمله مغول و ویرانی دینور  رو به آبادانی رفته است.

در زمان صفویه شهرستان اسدآباد که آن زمان چاردولی نام داشت و تعدادی دیگر از مناطق جزو شهرستان سنقروکلیایی بود و این شهرستان به عنوان مرکز بخشی از حاکمیت مطرح بود و بر اساس آنچه در تاریخ نامه ها و دایره المعارف ها آمده است این شهرستان مکانی برای تأمین نیرو جهت حکومت بود و در رابطه با تأمین نیرو برای مقابله با تجاوزبیگانگان سهم قابل توجه داشته است.

در این شهرستان آثار تاریخی متعددی وجود دارد که مهمترین آنها  بقعه مالک است. مالک از سرداران سلاجقه مربوط به حدود ۶۰۰ سال پیش  است که بقعه موجود با معماری عصر سلجوقیان به صورت یک هشت ضلعی با کتیبه  آجری  در محدوده شهر ساخته شده است.

در این شهرستان جاذبه های طبیعی متعددی  وجود دارد که به عنوان مراکز تفریح و تفرّج از قابلیت های بسیار بالایی برخــوردار هستند که از جمله آن می توان به ارتفاعات بدر و پریشان اشاره کرد.

ارتفاعات بدر و پریشان با ۳۶۰۰ متر ارتفاع و ارتفاعات دالاخانی و قله سهیل با ۳۸۵۰ متر ارتفاع که از جمله ارتفاعات  مهم کشوری در ارتباط با کوه نوردی  بشمار  می روند، کوه‌های مذکور  دارای  پناهگاه هستند.

همچنین سراب های متعددی در این  شهرستان وجود دارد که دارای چشم اندازهای زیبایی هستند.

سراب  «گزنهله» با  دبی ۶۴۳ لیتر آب در ثانیه (در مهرماه  ۶۷ لیتر در ثانیه و در فروردین ماه ۴۳۱۱ لیتر در ثانیه) که در ورودی و جنوب شهر واقـــع و دارای مناظر بسیار زیبا است و منشاء آن آب‌های فرو رو  کوهستان دالاخانی است.

سراب «گلویج» نیز با دبی ۸۵ لیتر در ثانیه (مهرماه ۱۶ لیتر و فروردین ماه با ۳۴۰ لیتر  در ثانیه) سراب «چرمله» با دبی ۱۸ لیتر در ثانیه (مهرماه ۱ لیتر و فروردین ماه با ۵۳ لیتر در ثانیه) از دیگر سراب های این شهرستان است.

سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.

برچسب‌ها جاذبه توریستی سنقر نوروز تردد جاده ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جاذبه توریستی سنقر نوروز جاذبه توریستی سنقر نوروز تردد جاده ای لیتر در ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درصدد هستیم در سال جاری نیز ۱۵ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده آب در منطقه اردستان بازسازی و نوسازی شود، اظهار داشت: در سال گذشته هدر رفت آب در منطقه اردستان از ۲۷ درصد به ۲۴ درصد کاهش یافت که این روند کاهشی همچنان در دستور کار قرار دارد.

تأمین ۷۵ درصد نیاز آبی اردستان از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ

وی به چگونگی تأمین ۲۰۰ لیتر در ثانیه نیاز آبی منطقه اردستان پرداخت و خاطر نشان کرد: حدود ۷۵ درصد نیاز آبی این منطقه از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ و مابقی آن به وسیله ۵۰ حلقه چاه و ۱۵ باب قنات تأمین می‌شود، این در حالی است که نیاز آبی منطقه اردستان در پیک مصرف به ۲۶۷ لیتر در ثانیه افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به تأمین پایدار آب شرب سه شهر و ۱۰۹ روستا در منطقه اردستان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در راستای تأمین پایدار آب شرب این منطقه اجرایی شده، اصلاح و بازسازی دو باب ایستگاه پمپاژ است چرا که هم اکنون میزان انتقال آب از خط آبرسانی اصفهان بزرگ به اردستان حدود ۷۵ لیتر درثانیه است که پیش بینی می‌شود با اصلاح پمپ‌های شناور این ایستگاه‌های پمپاژ، دبی انتقال آب به ۹۰ لیتر درثانیه افزایش یابد.

اکبریان افزود: این در حالی است که عملیات اجرایی این پروژه تا پایان خرداد ماه سال جاری به پایان می‌رسد.

اکبریان خاطرنشان کرد: تکمیل خط آبرسانی به مجتمع روستایی همبرات و برزاوند، حفر چاه در منطقه زواره و تکمیل سیستم تله متری تأسیسات آبرسانی، دیگر اقداماتی است که در راستای تأمین پایدار آب شرب منطقه اردستان عملیاتی شده است.

کد خبر 6096829

دیگر خبرها

  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی